Kurser HT 17

Kundaliniyoga för ALLA

Du är varmt välkommen att yoga med mig i Godtemplargården på onsdagar kl. 17.30 - 19.00.

 

När: Onsdag 23 augusti - 15 november


Var: Godtemplargården Västra Trädgårdsgatan 2 i Nyköping. Madrasser, kuddar och filtar finns. Ta med mjuka kläder och ev vattenflaska. Yogalokalen som ligger på plan 2 är luftig med högt i tak och stora fönster med utsikt över både Nyköpingsån och slottet. Åker du bil finns gratis parkering på gården.


Kostnad: 1 700 kr för 13 ggr á 90 minuter - betalas till bg 463-9589.
Kom gärna och PROVA - PÅ, 3 gånger för 300 kr, summan dras av från terminsavgiften om du vill fortsätta. Prova på kostar 100 kr. Drop-in kostar 160 kr, om du vill gå extra eller på drop in i stället för terminsvis.


Anmälan: info@yogakundalini.se eller mobil: 070 3788133

Ledare: Gunnel Westerberg

Jag (Gunnel Westerberg) är utbildad yogalärare och instruktör i medicinsk yoga på IMY i Stockholm. Regelbunden yoga har gett mig ett inre lugn och en förmåga att vara närvarande i nuet, jag har lättare att hålla fokus och känner mig mer livsbejakande och accepterande av livets alla skeenden. Yoga har ökat min livskvalitet. Dörför har jag regelbundet vidareutbildat mig inom yoga och assisterat på två kundaliniyoga - lärarutbildningar. Jag är utbildad Gongmästare. Under 1990 talet utbildade jag mig till kroppspsykoterapeut i Indien och Danmark. År 2002 startade jag Yoga Livskraft tillsammans med Ulrika Berglind i Linköping. År 2007 - 2015 hade jag verksamhet i egen yogastudio i Norrköping. I mitt liv "före" yogan arbetade jag bland annat som arbetsterapeut och som lärare på Hälsouniversitetet i Linköping. Jag är nu pensionär och har flyttat till Nyköping min barndoms och ungdoms stad. Du är varmt välkommen att dela yogans värld med mig!

 

Det viktigaste i kundaliniyoga är din egen upplevelse. Den träffar dig rakt i hjärtat. Inga ord kan ersätta din egen upplevelse". Yogi Bhajan


 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åter huvudsidan